مهدی سحری سرپرست معاونت ارزیابی انطباق استاندارد کردستان از تداوم اجرای طرح عیدانهی سازمان ملی استاندارد ایران در این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان کردستان، سحری گفت: با توجه به تأکید رییس سازمان ملی استاندارد ایران درخصوص ارائهی خدمات مطلوب و کیفی به عموم شهروندان و مسافران نوروزی و نظارت دقیق و مستمر بر کالاها، خدمات، هتلها، مراکز تفریحی و خدماتی، کارشناسان این ادارهکل نیز در این راستا از 32 هتل، 1 هتل آپارتمان، 88 رستوران و 210 فروشگاه مواد غذایی در سطح استان بازرسی به عمل آوردند.
وی افزود: در این بازرسیهاکلیهی اطلاعات مربوط به چک لیست سازمان ملی استاندارد ایران که شامل الزامات عمومی (داشتن پروانه بهداشتی)، محوطه داخلی رستوان (کف ، دیوار، سقف، درب و پنجره)، تاسیسات و تجهیزات، تاسیسات بهداشتی، روشنایی، تهویه، دکوراسیون، مبلمان و جایگاه مناسب برای کارکنان در محیط رستوران تکن و تاسیسات بهداشتی مورد نیاز آنها) بود، تکمیل شد.