ردیف |
عنوان استاندارد |
شماره ملی |
موضوع |
تاریخ اجرا |
|
شیر پاستوریزه - ویژگیها و روش های آزمون |
93 |
اصلاحیه اول |
05/08/1401 |
|
خرمای کبکاب - ویژگی ها و روش های آزمون |
803 |
تجدید نظر چهارم |
05/08/1401 |
|
پنیر خامه ای و لبنه - ویژگی ها و روش های آزمون |
5881 |
تجدید نظر دوم |
05/08/1401 |
|
شیر تغلیظ شده شیرین - ویژگی ها و روش های آزمون |
6944 |
اصلاحیه دوم |
05/08/1401 |
|
پاستا- ویژگی ها و روش های آزمون |
213 |
تجدید نظر پنجم |
05/08/1401 |
|
کنسرو ماهی تن در روغن - ویژگی ها و روش های آزمون |
2870 |
اصلاحیه اول |
05/08/1401 |
|
پوره گوآوا- ویژگی ها و روش های آزمون |
22218 |
اجرای اولیه |
05/08/1401 |
|
پنیر پروسس و پنیر پروسس پخش پذیر- ویژگی ها و روش های آزمون |
4659 |
تجدید نظر سوم |
05/08/1401 |
|
جو و جودوسر پوست کنده – ویژگی ها و روش های آزمون |
2524 |
تجدید نظر سوم |
05/08/1401 |
|
کنسرو قلیه نیزه ماهی (بادبان و مارلین ماهی)- ویژگی ها و روش های آزمون |
9337 |
تجدید نظر اول |
05/08/1401 |
|
خوراک طیور-مکمل های ویتامینی و معدنی-ویژگی ها |
2387 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خوراک طیور -کنسانتره -ویژگی ها |
2595 |
تجدید نظر اول |
10/08/1401 |
|
خوراک دام و طیور و آبزیان-مونوکلسیم فسفات-ویژگی ها و روش های آزمون |
8784 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک دام، طیور و آبزیان -کنسانتره خوراک دام- ویژگی ها |
3774 |
تجدید نظر اول |
10/08/1401 |
|
خوراک دام و طیور – دانه تریتیکاله - ویژگیها و روشهای آزمون |
15751 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک ماهی پرورشی و میگوی پرورشی -ویژگی ها و وروش های آزمون |
5661 |
تجدید نظر اول |
10/08/1401 |
|
خوراک دام و طیور و آبزیان-پودر گوشت -ویژگی ها و روش های آزمون |
721 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خوراک دام–کنجاله کاملینا- ویژگیها و روشهای آزمون |
22968 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک دام ،طیور و آبزیان -دانه سویا با چربی کامل اکسترود شده -ویژگی ها و روش های آزمون |
17517 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک دام و طیور-پودر پوسته تخم مرغ -ویژگی ها و روش های آزمون |
16888 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک طیور -ویژگیها و روش های آزمون |
605 |
تجدید نظر سوم |
10/08/1401 |
|
پودر بقایای کشتارگاه طیور |
2389 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک دام -جایگزین شیر دامی -ویژگی ها و روش های آزمون |
2388 |
تجدید نظر اول |
10/08/1401 |
|
کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان |
4837 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
آرد استخوان (جهت تغذیه دام و طیور) |
541 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خوراک دام - مکمل ویتامینی و معدنی - ویژگی ها- روش های آزمون |
13578 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
خوراک دام و طیور– دانه یولاف- ویژگیها و روشهای آزمون |
23008 |
اجرای اولیه |
10/08/1401 |
|
ویژگی های تفاله خشک چغندر قند |
318 |
تجدید نظر اول |
10/08/1401 |
|
بستنی-ویژگی ها و روش های ازمون |
2450 |
تجدید نظر ششم |
12/08/1401 |
|
شیرهای تخمیری- نوشیدنی کفیر- ویژگی ها وروش های آزمون |
11177 |
تجدید نظر اول |
16/08/1401 |
|
گلاب - ویژگی ها وروش های آزمون |
5759 |
تجدید نظر سوم |
10/08/1401 |
|
رطب- ویژگیها و روش های آزمون |
2721 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خرمای کلوته-ویژگی ها و روش های آزمون |
5313 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خرمای شاهانی-ویژگی ها و روش های آزمون |
2510 |
تجدید نظر سوم |
10/08/1401 |
|
خرمایی پیارم-ویژگی ها و روش های آزمون |
5311 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
خرمای ربی-ویژگی ها و روش های آزمون |
5314 |
تجدید نظر دوم |
10/08/1401 |
|
کیک- ویژگی ها و روش های آزمون |
2553 |
تجدید نظر چهارم |
10/08/1401 |
|
غلات و فراورده های آن -گندم -ویژگی ها و روش های آزمون |
104 |
|
24/08/1401 |
|
برنج - ویژگی ها و روش های آزمون |
127 |
|
24/08/1401 |