social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

يكشنبه1403/11/21

10:38:4

64

فراخوان برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی

به اطلاع می‌رساند این اداره کل در نظر دارد، در راستای ارتقاء سطح دانش مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی، مدیران تولید، مدیران تضمین کیفیت، مسئولین بخش R&D، کارشناسان آزمایشگاه‌ها و کارشناسان واحدهای تولیدی "کارگاه آموزشی تخصصی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی  به مدت 6 ساعت را با همکاری مرکز آموزشی انجمن مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی استان در روز چهارشنبه مورخ  1403/11/17 در شهرستان سنندج به صورت حضوری مطابق با جدول ذیل برگزار نماید.
 
عنوان دوره آموزشی "کارگاه آموزشی تخصصی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی"
سرفصل  دوره آموزشی 1مقدمه
2- هدف از بسته‌بندی
3- انواع بسته‌بندی‌ها در صنایع مختلف
4- بسته بندی‌های جدید و هوشمند
5- ارتباط انواع بسته‌بندی و فسادپذیری آنها
6- بسته‌بندی و ماندگاری محصول در طول دوره زمانی بهینه مصرف
برگزاری دوره کلاس روز چهارشنبه 17/11/1403 رأس ساعت 8 صبح الی 14:00  بمدت شش ساعت آموزشی
برنامه روز برگزاری شروع کلاس: ساعت 8 الی 10:15 (10:15 الی 10:30 پذیرایی) 10:30 الی 14:00 ظهر
مدرس دوره جناب آقای دکتر اسعد محمد امینی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی گرایش مهندسی مواد غذایی
عنوان رساله: بررسی خواص ریختی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی نانوکریستال نشاسته
چاپ چندین مقاله علمی در مجالات ملی و بین المللی و ارائه در کنفرانس های مختلف، استاد تمام و سرپرست گروه صنایع غذایی در دانشگاه کردستان عضو کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی معاونت غذا و دارو کردستان
عضو کارگروه مرکز پژوهشی به‌زراعی و به‌نژادی توت فرنگی، عضو کمیته سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه 
مشاور انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی و.....
شهریه دوره مبلغ 000/000/4 هزار ریال معادل (000/400 هزار تومان ) شامل: پذیرایی و صدور گواهینامه
نحوه پرداخت شماره حساب شبا 720170000000118808551007-IR و شماره کارت 6037998183400422 بانک ملی  بنام منیره محمدی مجد و سامان مارابی
نحوه برگزاری بصورت حضوری در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو، واقع در خیابان پاسداران پردیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان
راه های ارتباطی شماره تماس 09189827472