به اطلاع میرساند این اداره کل در نظر دارد، در راستای ارتقاء سطح دانش مدیران کنترل کیفیت، مسئولین فنی، مدیران تولید، مدیران تضمین کیفیت، مسئولین بخش R&D، کارشناسان آزمایشگاهها و کارشناسان واحدهای تولیدی "کارگاه آموزشی تخصصی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی” به مدت 6 ساعت را با همکاری مرکز آموزشی انجمن مدیران کنترل کیفیت و مسئولین فنی استان در روز چهارشنبه مورخ 1403/11/17 در شهرستان سنندج به صورت حضوری مطابق با جدول ذیل برگزار نماید.
عنوان دوره آموزشی |
"کارگاه آموزشی تخصصی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی" |
سرفصل دوره آموزشی |
1 – مقدمه
2- هدف از بستهبندی
3- انواع بستهبندیها در صنایع مختلف
4- بسته بندیهای جدید و هوشمند
5- ارتباط انواع بستهبندی و فسادپذیری آنها
6- بستهبندی و ماندگاری محصول در طول دوره زمانی بهینه مصرف |
برگزاری دوره |
کلاس روز چهارشنبه 17/11/1403 رأس ساعت 8 صبح الی 14:00 بمدت شش ساعت آموزشی |
برنامه روز برگزاری |
شروع کلاس: ساعت 8 الی 10:15 (10:15 الی 10:30 پذیرایی) 10:30 الی 14:00 ظهر |
مدرس دوره |
جناب آقای دکتر اسعد محمد امینی، دکترای تخصصی علوم و صنایع غذایی گرایش مهندسی مواد غذایی
عنوان رساله: بررسی خواص ریختی، فیزیکوشیمیایی و عملکردی نانوکریستال نشاسته
چاپ چندین مقاله علمی در مجالات ملی و بین المللی و ارائه در کنفرانس های مختلف، استاد تمام و سرپرست گروه صنایع غذایی در دانشگاه کردستان عضو کمیته فنی صدور پروانه های بهداشتی معاونت غذا و دارو کردستان
عضو کارگروه مرکز پژوهشی بهزراعی و بهنژادی توت فرنگی، عضو کمیته سلامت، ایمنی و محیط زیست دانشگاه
مشاور انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی و..... |
شهریه دوره |
مبلغ 000/000/4 هزار ریال معادل (000/400 هزار تومان ) شامل: پذیرایی و صدور گواهینامه |
نحوه پرداخت |
شماره حساب شبا 720170000000118808551007-IR و شماره کارت 6037998183400422 بانک ملی بنام منیره محمدی مجد و سامان مارابی |
نحوه برگزاری |
بصورت حضوری در سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو، واقع در خیابان پاسداران – پردیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان |
راه های ارتباطی |
شماره تماس 09189827472 |