گشت مشترک بازرسی با حضور نمایندگان ادارات صنعت، معدن و تجارت، شبکه بهداشت و درمان و اداره استاندارد شهرستان سروآباد، از مراکز تهیه و توزیع شیرینی (بامیه و زولبیا) در این شهرستان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان کردستان، تورج احمدیزاد مسئول نمایندگی استاندارد شهرستان سروآباد گفت: در این بازرسی، تمامی مواد اولیه مورد استفاده در تهیه شیرینی، از جمله نشان استاندارد، تاریخ تولید و انقضا و سایر موارد، مورد بررسی دقیق قرار گرفتند.
احمدیزاد افزود: طی این بازرسی تذکرات لازم به متصدیان واحدهای صنفی ارائه و مقادیری مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف شامل 200 کیلوگرم آرد، 400 عدد تخم مرغ و 10 کیلوگرم ژله کشف و ضبط شد.
وی ضمن اعلام این خبر، بر اهمیت رعایت استانداردهای بهداشتی و کیفی در تهیه و عرضه مواد غذایی، به ویژه شیرینیهای پرمصرف در ماه رمضان، تاکید کرد.
گفتنی است: این بازرسیها در راستای حفظ سلامت شهروندان و نظارت بر کیفیت مواد غذایی عرضه شده در ماه مبارک رمضان انجام شده است و به طور مستمر ادامه خواهد داشت.